Door de jaren heen schreef ik diverse reportages, achtergrondverhalen en interviews voor verschillende media. Zo bezocht ik met een groep Eindhovense Surinamers de herdenking van de afschaffing van de slavernij, liep ik een ochtend mee met therapiehond Hannes, had ik de eer om de eerste vrouwelijke politieagent in Oost-Congo te interviewen en sprak ik met een Papoea-strijder die vecht voor de onafhankelijkheid van zijn land. Hieronder een kleine greep uit de stukken die ik publiceerde.

Hoe voorkom je slagveld in Veldhoven?

Eindhovens Dagblad, 26 september 2017

Het kan wel, een homo als pastoor

Eindhovens Dagblad, 9 september 2017

Herdenken en vooruit kijken

Eindhovens Dagblad, 3 juli 2017

Even stoom afblazen met labradoodle Hannes

Eindhovens Dagblad, 28 februari 2017

'Goed bespannen racket helpt tegen blessures'

Eindhovens Dagblad, 7 mei 2016

Deze Papoea-strijder zet zijn strijd voort vanuit het land dat hem verraadde

De Correspondent, 12 juni 2014

Studie naar DNA van Peerke

Brabants Dagblad, 28 november 2013

Honorine wordt gevreesd

Verschillende regionale kranten, 6 april 2013